Stalen, RVS, Aluminium of Corten-staal deuren op maat,

Comotech produceert op maat gemaakte deuren en kozijnen voor winkels, bedrijfspanden, erfafscheidingen, woningen of woonarken.

Deze zeer inbraakwerende en goed geïsoleerde deuren leveren wij in onderstaande standaard afmetingen, maar uiteraard kunnen wij de deuren ook in de door u gewenste maatvoering leveren, hierbij is ook de dikte van de deur aan te passen.

Comotech deuren kunnen dus in iedere maat en uitvoering geproduceerd worden in Staal, RVS, Aluminium of Corten-staal.

Comotech deuren kunnen naar wens geleverd worden met een stalen hulpkozijn of met inmetsel-ankers. Het stalen hulpkozijn word veel toegepast in een bestaande gevel maar kan natuurlijk ook in een sparing van een nieuwe muur worden gemonteerd. Het voordeel van een stalen hulpkozijn is een vlotte montage, na de montage is alles keurig afgewerkt en zijn de hoeken van de muur beschermd tegen aanrijden. Bij de levering met inmetsel-ankers word het kozijn in het buitenspouwblad gemetseld, vervolgens moet de aansluiting naar het binnenspouwblad nog worden afgewerkt door de timmerman.

Alle stalen deuren met uitzondering van Corten-staal worden met verzinkte beplating en verder in de grondverf aangeleverd, na montage dienen de deuren nog te worden afgelakt in de gewenste kleur. De montage in combinatie met een door ons geleverd stalen hulpkozijn kunnen wij natuurlijk ook voor u verzorgen.

Al onze deuren zijn standaard rondom voorzien van een rubberen tochtafdichting, bij deurkozijnen met een vlakke doorgang word er een valdorpel onder in de deur gemonteerd.

Al onze deuren zijn standaard voorzien van Nemef SKG** veiligheidssloten en deurbeslag, de nooddeuren zijn voorzien van een goedgekeurd en zeer inbraak werende 3 punts panieksluiting.

Als extra leveren wij de volgende opties;

  • Spion-oog,
  • Deurvangers,
  • Valborstel of de standaard vaste tochtborstel t.b.v. afdichting aan de onderzijde,                (alleen bij een vlakke onderdorpel)
  • Hulpkozijn enkele deur,
  • Hulpkozijn dubbele deur,
  • Aangelaste inmetsel-ankers,

 

Een geheel vrijblijvende en op maat gemaakte offerte kunt u telefonisch opvragen of per E-mail: wvb@comotech.nl

Standaard leveringsoverzicht deuren voor winkels en magazijnen.

1) -Merk 6CD Nooddeur:
Stalen kozijn met een stalen geïsoleerde nooddeur, links of rechtsdraaiend,
Voorzien van een 3 punts panieksluiting, dievenklauwen en rondom een rubberen tochtafdichting,                                                                                                                            Sparingsmaten bij gebruik van een stalen hulpkozijn zijn:
Hoogte:  2420 mm van afgewerkt vloerpeil tot onderzijde bovenlatei
Breedte: 1215 mm
Doorloopmaat HxB= 2350×1080 mm
De onderdorpel word na montage ingestort in de afwerkvloer.

2) -Merk 7C Enkele bevoorradingsdeur:
Stalen kozijn met een stalen geïsoleerde deur, links of rechtsdraaiend, rondom een rubberen tochtafdichting,
Voorzien van 1 krukstel Nemef SKG** met knop of kruk aan de buitenzijde, 3 Nemef SKG** veiligheidssloten met 3 knop/ sleutelcilinders, van binnen en van buiten afsluitbaar en dievenklauwen.
Sparingsmaten bij gebruik van een stalen hulpkozijn zijn:
Hoogte:  2420 mm van afgewerkt vloerpeil tot onderzijde bovenlatei
Breedte: 1215 mm
Doorloopmaat HxB= 2350×1080 mm
De onderdorpel word na montage ingestort in de afwerkvloer.

3) -Merk 18 Bevoorradingsdeur:
Stalen kozijn met vlakke onderdorpel, 2 stalen geïsoleerde deuren, 180 graden naar buiten draaiend,  met rondom een rubberen tochtafdichting en aan de onderzijde v.v. valdorpels.
Voorzien van 1 espagnolet, 1 krukstel Nemef SKG** met knop aan de buitenzijde, 2 Nemef SKG** veiligheidssloten met 2 knop/sleutelcilinders van binnen en van buiten afsluitbaar en dievenklauwen.
Sparingsmaten bij gebruik van een stalen hulpkozijn zijn:
Hoogte:  2420 mm vanaf afgewerkt vloerpeil tot onderzijde bovenlatei
Breedte: 2375 mm
Doorloopmaat HxB= 2350×2240 mm.
De onderdorpel word na montage vlak ingestort in de afwerkvloer.

4) -Merk 18B Bevoorradingsdeur met gesloten bovenlicht:
Stalen kozijn met vlakke onderdorpel v.v. gesloten bovenlicht met 2 stalen geïsoleerde deuren, 180 graden naar buiten draaiend, met rondom een rubberen tochtafdichting en aan de onderzijde v.v. valdorpels.
Voorzien van 1 espagnolet, 1 krukstel Nemef SKG** met knop aan de buitenzijde, 2 Nemef SKG** veiligheidsloten met 2 knop/sleutelcilinders van binnen en van buiten afsluitbaar en dievenklauwen.
Sparingsmaten zijn:
Hoogte naar wens klant, gemeten vanaf afgewerkt vloerpeil tot onderzijde bovenlatei.
Breedte 2375 mm
doorloopmaat HxB= ??? mm x 2240 mm.
De onderdorpel word na montage vlak ingestort in de afwerkvloer.

5) -Papierpersdeur, schroefpersdeur:
De deur is voorzien van dievenklauwen, zware scharnieren en een Nemef SKG** veiligheidsslot met een knopcilinder en kruk aan de binnenzijde.
Het kozijn is vervaardigd uit 2 delen die tijdens de montage worden samengesteld met rondom een rubberen tochtafdichting,
Hierbij is een juiste opgave van de muurdikte erg belangrijk!!!
Sparingsmaat is 1270 x 1270 mm