skip to Main Content

Al ruim 19 jaar ervaring
in technische dienstverlening

Comotech Technical Services is opgericht in augustus 2000 en is inmiddels uitgegroeid tot een landelijk bekend technisch dienstverlenend bedrijf met een brede klantenkring. In de eerste jaren was onze technische dienstverlening al erg ruim opgezet, dit bestond destijds uit onderhoud en reparaties aan motoren en generatoren op cruiseschepen, het bouwen van diverse constructies en installaties uit staal RVS en aluminium en het samenstellen en lassen van Stalen en RVS leidingsystemen. Tegenwoordig is Comotech verdeeld in verschillende afdelingen die elkaar zoveel mogelijk aanvullen met als doel onze klanten een zo breed mogelijke dienstverlening te kunnen bieden.

Onze werkwijze

Gezamenlijk bieden wij onze opdrachtgevers oplossingen, zekerheid en maatwerk. Onze meerwaarde ligt in het integraal toepassen van onze kennis, creativiteit en realistische, betrokken aanpak. Wij vinden het normaal dat onze klanten er vanuit kunnen gaan dat wij gemaakte afspraken slagvaardig nakomen, de overeengekomen kwaliteiten leveren en hun behoeden voor verrassingen.

Certificeringen

Wij werken alleen met de beste materialen en hebben veiligheid altijd op nummer één staan. Daarom zijn wij gecertificeerd met verschillende kwaliteitscertificaten.

Back To Top