skip to Main Content

Comotech deuren kunnen naar wens geleverd worden met een stalen hulpkozijn of met inmetsel-ankers. Het stalen hulpkozijn word veel toegepast in een bestaande gevel maar kan natuurlijk ook in een sparing van een nieuwe muur worden gemonteerd. Het voordeel van een stalen hulpkozijn is een vlotte montage, na de montage is alles keurig afgewerkt en zijn de hoeken van de muur beschermd tegen aanrijden. Bij de levering met inmetsel-ankers word het kozijn in het buitenspouwblad gemetseld, vervolgens moet de aansluiting naar het binnenspouwblad nog worden afgewerkt door de timmerman.

Standaard specificaties

Alle stalen deuren met uitzondering van Corten-staal worden met verzinkte beplating en verder in de grondverf aangeleverd, na montage dienen de deuren nog te worden afgelakt in de gewenste kleur. De montage in combinatie met een door ons geleverd stalen hulpkozijn kunnen wij natuurlijk ook voor u verzorgen.

Al onze deuren zijn standaard rondom voorzien van een rubberen tochtafdichting, bij deurkozijnen met een vlakke doorgang word er een valdorpel onder in de deur gemonteerd.

Al onze deuren zijn standaard voorzien van Nemef SKG** veiligheidssloten en deurbeslag, de nooddeuren zijn voorzien van een SKG** goedgekeurd en zeer inbraak werende 3 punts panieksluiting.

Extra opties

Als extra leveren wij de volgende opties;

  • Spion-oog,
  • Deurvangers,
  • Valborstel of de standaard vaste tochtborstel t.b.v. afdichting aan de onderzijde, (alleen bij een vlakke onderdorpel)
  • Hulpkozijn enkele deur,
  • Hulpkozijn dubbele deur,
  • Aangelaste inmetsel-ankers,
Back To Top